Tanfolyamkategória: AKI

 • Ételallergia,anafilaxia a gyermekközösségekben

  dr Papp Gábor
  41 Lecke, kategóriában

  Ebben a tanfolyamban az ételallergia alapjainak ismertetése mellett, a legsúlyosabb allergiás reakció az Anafilaxia tüneteinek a bemutatása az elsődleges ellátás megtanítása a célunk.

 • Anafilaxia ismétlő

  dr Papp Gábor
  10 Lecke, kategóriában

  Ebben a fejezetben gyorsan tudja felfrissíteni a korábban tanultakat, vagy akár a kártyák segítségével gyorsan megnézni azt Önt érdeklő kérdést. A tanfolyam a főtanfolyam ( Anafilaxia a gyermekközösségben) elvégzése után vehető fel. Nem kell sorban haladni, de ha minden leckét befejeztek, Tanúsítvány kiállítására kerül sor.

 • Gyakoroljunk

  dr Papp Gábor
  9 Lecke, kategóriában

  Ebben a fejezetben, megtörtént és virtuális, de életszerű eseteket dolgozunk fel gyakorlás céljából. A tanfolyam elvégzésével fel fogjuk ismerni az anafilaxia rizikóval járó helyzeteket, és megtanuljuk a kivédéséhez szükséges teendőket.

 • Allergia Képzett Iskola kialakítása

  dr Papp Gábor
  23 Lecke, kategóriában

  Szeretné ha gyermeke iskolája, óvodája allergia képzett lenne? Olyan gyermekeket nevelő intézményben szeretne dolgozni, ahol az allergiás gyermekek nagyobb biztonságban vannak? Az Allergia Képzett Iskola kialakításában segít ez a program.

 • Szülők az AKI kialakításáért!

  dr Papp Gábor
  18 Lecke, kategóriában

  Ez a tanfolyam segít a szülőknek az allergia biztonságos köznevelési intézmény kiválasztásában, de elvégzése arra is jó, hogy saját iskolájuk allergia biztonságosabbá tételében segédkezzenek.